Onze organisatie

Als je voor ons kantoor kiest, kies je voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke service en aandacht, individueel en onafhankelijk advies, zekerheid en betrokkenheid voorop staan. Wij kennen vrijwel al onze klanten persoonlijk, iets wat duidelijk bijdraagt aan structureel beter advies.  Maar wie zijn de mensen van “ons kantoor”? NOVÈS Hypotheken is in 2005 opgericht door Peter Snijders. Hij had toen al ruim 15 jaar ervaring in de financiële branche. In 2006 trad een nieuwe compagnon toe en in 2008 werd het team uitgebreid met een hypotheekspecialist, met ook de nodige ervaring.

In 2018 is gekozen voor een geheel nieuwe opzet om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn daarom verhuisd naar een nieuwe, veel betere locatie en hebben de dienstverlening verder uitgebreid door een verregaande samenwerking aan te gaan met NYKKO verzekeringen. De naam zegt het al, een specialist op verzekeringsgebied zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Peter Snijders heeft het kantoor op de nieuwe locatie voortgezet met een gespecialiseerd team op het gebied van hypotheken.

Het team bestaat uit: Peter Snijders, Björn Koster en Karin Kleinlugtenbeld. Alle drie dragen ze de titel “Erkend Financieel Adviseur”. Björn heeft zich als "Erkend Hypothecair Planner" verder gespecialiseerd in planning op de lange termijn. Karin is als backofficemanager de spil binnen het kantoor terwijl Peter en Björn als adviseur werkzaam zijn. Met ons drieën zijn we goed voor ruim 60 jaar ervaring in financieel advies en daar profiteer jij van! Wij kennen alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden en kunnen jou altijd een passend advies geven.

Wij voldoen jaarlijks uiteraard aan onze permanente educatieverplichtingen die horen bij ons vak. We moeten immers bijblijven, want vernieuwingen en veranderingen worden met de regelmaat van de klok doorgevoerd. Deze educatieverplichtingen gelden ook voor de titel Erkend Financieel Adviseur en de Erkend Hypothecair Planner, want alleen door het behalen van deze verplichte studiepunten mogen we die titels blijven voeren. Deze bovenwettelijke titel is dus voor jou als klant een extra soort kwaliteitsgarantie!

Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid. Het zijn slechts vijf redenen waarom je kiest voor ons. Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

NOVES Hypotheken maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie