Onze organisatie

Als je voor ons kantoor kiest, kies je voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke service en aandacht, individueel en onafhankelijk advies, zekerheid en betrokkenheid voorop staan. Wij kennen vrijwel al onze klanten persoonlijk, iets wat duidelijk bijdraagt aan structureel beter advies. 

Maar wie zijn de mensen van “ons kantoor”? NOVÈS Hypotheken is in 2005 opgericht door Peter Snijders en Rob Engbers. Beiden hadden toen al ruim 15 jaar ervaring in de financiële branche. In 2008 kwam Joost Nijhuis het team versterken, nadat hij eerst elders de nodige ervaring had opgedaan. Peter en Joost dragen beiden de titel “Erkend Financieel Adviseur” en Rob is de spil achter de schermen. Met ons drieën zijn we goed voor ruim 60 jaar ervaring in financieel advies en daar profiteer jij van! Wij kennen alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden en kunnen jou altijd een passend advies geven. 

Wij voldoen jaarlijks uiteraard aan onze permanente educatieverplichtingen die horen bij ons vak. We moeten immers bijblijven, want vernieuwingen en veranderingen worden met de regelmaat van de klok doorgevoerd. Deze educatieverplichtingen gelden ook voor de titel Erkend Financieel Adviseur, want alleen door het behalen van deze verplichte studiepunten mogen Peter en Joost die titel blijven voeren. Deze bovenwettelijke titel is dus voor jou als klant een extra soort kwaliteitsgarantie!

Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid. Het zijn slechts vijf redenen waarom je kiest voor ons. Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

NOVES Hypotheken maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie