Tarieven

Voor het advies dat wij je geven en de bemiddelingswerkzaamheden die wij uitvoeren, vragen we uiteraard een vergoeding. Op deze pagina vertellen we daar meer over.

Eerste gesprek voor jou kosteloos
Voor jou is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in onze adviseur, onze werkwijze en in ons kantoor. Je wilt zeker weten dat wij je begrijpen. Als je dat gevoel niet hebt aan het begin van het traject, hoef je ons niets te betalen. De kosten van het eerste gesprek nemen wij daarom voor onze rekening. Ga je verder met ons in het traject, dan moeten wij uiteraard beloond worden. Wij maken immers bedrijfskosten om onze diensten aan jou te kunnen verlenen (denk daarbij aan salarissen, kosten van huisvesting, opleidingen, vergunningen etc.).

De hoogte van ons tarief is sterk afhankelijk van de werkzaamheden die wij voor jou moeten verrichten, het is veelal maatwerk. Daarom horen we graag eerst wat je van ons verwacht. Uiteraard bespreken wij de exacte hoogte van ons tarief met je voordat wij beginnen aan onze werkzaamheden. Dan weet je precies waar je aan toe bent! Maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak met ons, het kost je niets en je wordt er zeker wijzer van!

Onafhankelijk advies voordeliger
Ons advies is volledig onafhankelijk. Via ons heb je toegang tot vrijwel alle hypotheekaanbieders en verzekeraars, ook degene met een lage rente en/of premie. In combinatie met de juiste hypotheekconstructie kan daarin een belangrijk (financieel) voordeel schuilen, het kan je honderden of zelfs duizenden euro’s besparen tijdens de looptijd. Door deze en andere vergelijkbare voordelen, ben je met individueel hypotheekadvies vaak voordeliger uit.

Ons advies is fiscaal aftrekbaar
In de meeste gevallen zijn onze kosten fiscaal aftrekbaar. Concreet betekent dit dat jij van het tarief dat je aan ons betaalt, meestal weer 42% terugkrijgt. Betaal je ons € 500 dan ontvang je via jouw belastingaangifte € 200 retour. 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

NOVES Hypotheken maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie